Betrouwbare Informatie

Real-time data

Snel aan de slag

Waarom Nijver

Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers

Woningbouwcorporaties hebben de status van hun portefeuille vaak niet inzichtelijk. De benodigde informatie staat op verschillende plekken. Het is een tijdrovende zoektocht om alle gegevens boven tafel te krijgen. En die tijd is er niet, want mede door het tekort aan personeel is het al lastig om het vele andere werk gedaan te krijgen.

Het duurt daarom lang voordat duidelijk is wat er nodig is om een wijk of appartementencomplex te verbeteren. Nijver geeft u dit inzicht in een paar klikken. Onze database bestaat uit een verzameling van gerichte informatie over de woningvoorraad in Nederland, samengesteld uit verschillende bronnen. Dankzij Nijver hoeft u niet zelf te bedenken wat uw woningvoorraad nodig heeft. Nijver reikt u de status én oplossing aan. Daarmee is de basis voor woningverbetering gelegd en kunt u direct de inhoud en details bepalen. Dat scheelt werk, tijd en een boel frustratie.

STRATEGIEËN

Het inzetten van data voor de beste strategieën

Nijver is hét datagedreven platform dat woningcorporaties helpt bij complexe vraagstukken en hun route naar een energieneutrale portefeuille. Aan de hand van echte cijfers en statistieken, biedt Nijver woningcorporaties altijd een slimme en bovendien voordelige oplossing. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen.

alt

Prestaties

Gerichte aanpak voor
een betere prestatie

Nijver geeft exact aan hoe één of meerdere woningen presteren, waardoor u heel snel en gericht uw aanpak kunt kiezen. Zonder dat u honderden uren hoeft te besteden aan een investeringsplan.

Klik de gewenste woning of het appartementencomplex aan en alle onderhouds- en duurzaamheidsprestaties komen in beeld. Waar u normaal de hele organisatie voor door moest en externe partners voor moest inschakelen, bent u nu met een paar klikken dichterbij een slim investeringsplan dan ooit.

Duurzaamheid

Het thema duurzaamheid focust zich op de route naar een energie en CO2-neutrale woningvoorraad in 2050. Een belangrijke indicator voor de energetische ambitie én de Nijverscore is het energielabel.

Nijverscore gebaseerd op BENG 2

Kwaliteit

Het thema kwaliteit gaat over de onderhoudsstaat van de woningvoorraad

Nijverscore is gebaseerd op conditiescore (NEN2767)

CO2 uitstoot

Door de CO2 uitstoot extra aandacht te geven, benadrukken we het belang van dit onderdeel van de duurzaamheid. Nijver berekent CO2 uitstoot van een woning en drukt dit uit in een Nijverscore.

Nijverscore gebaseerd op CO2 kg/m2

Huurdersoordeel

Het thema huurdersoordeel gaat over de tevredenheid van de huurder, de dienstverlening van de corporatie en zijn woonsituatie.

Nijverscore gebaseerd op klanttevredenheidscijfers

Huursom

Onderdeel van het thema beschikbaar en betaalbaar dat zich focust op het beschikbaar stellen en houden van de juiste woningen voor de doelgroep van corporaties, voor de juiste prijs. De huursom en de energiekosten zijn daar belangrijke indicatoren voor.

Gemiddeld € per maand

Energiekosten

Onderdeel van het thema beschikbaar en betaalbaar dat zich focust op het beschikbaar stellen en houden van de juiste woningen voor de doelgroep van corporaties, voor de juiste prijs. De huursom en de energiekosten zijn daar belangrijke indicatoren voor.

Gemiddeld € per maand

Leefbaarheid

Het thema leefbaarheid richt zich op het aantrekkelijk en/of geschikt om te wonen maken van een buurt, wijk dorp of ander gebied.

Nijverscore gebaseerd op Leefbaarometer

Statistieken

Ontdek de duurzaamheidsscore

In een paar klikken heeft u de duurzaamheidsscore van deze woning inzichtelijk!

En niet alleen de duurzaamheidscore, maar ook de status van het onderhoud zetten we voor u op een rij. U kunt de gegevens per woning inzien. Ook kunt u selecties maken, gebaseerd op kenmerken. Zo is een selectie op enkel al uw Label D woningen daar een mooi voorbeeld van. Met één druk op de knop heeft u direct resultaat, in plaats van meerdere bronnen te raadplegen. Kortom: een uitstekende basis om een doelgericht plan te maken dat leidt tot betere prestaties.

alt
Nijver logo

Landdrostlaan 51

7327 GM Apeldoorn

Postbus 6232

KvK-nummer: 06046976

Wij maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de site stem je hiermee in.